Home World Ona je najzgodnija inženjerka koju ste vidjeli u životu: Slikama ostavlja bez...

Ona je najzgodnija inženjerka koju ste vidjeli u životu: Slikama ostavlja bez daha, dignut će vam se raspoloženje sigurno, a možda i nešto više od toga. Samo pogledajte broj 3 (Foto)

3058
0

Talijanka Alexis Muchi (31) vjerovatno je najnoviji i najljepši diplomant svemirske industrije ikada. Počela se baviti njezinom strukom, ali je od samog početka shvatila da to nije za nju i da može profitirati na drugim poslovima. Sada se bavi modeliranjem, a svoje slike na Instagramu ne ostavlja ravnodušnim.

Uvijek se ona razlikovala od onog klasičnog prototipa inžinjera – starijeg muškarca sa naočarama. Alexis je prije šest godina shvatila da to nije za nju, pa je pokušala nešto drugo. Zato se spakirala i uputila se u Australiju, a provela je tri godine u Sydneyu radeći kao barmen, a zatim kao menadžer restorana.
Svoje slobodno vrijeme iskoristila je za sudjelovanje u sekcijama i pohađala seminare koji su organizirani za edukaciju fotografskog modela. Nakon što je provela tri godine u inozemstvu, inženjer nestvarne ljepote vratio se na Apeninski poluotok s već uspostavljenim kontaktima kako bi postigao uspjeh kao foto-model.

 

Sada Alexis Muchi ne mora brinuti hoće li moći osigurati budućnost. Postala je uspješna kao foto-model, a mnogi fotografi diljem zemlje žele da se njen lik pronađe u njihovoj kameri. Također uživa veliku popularnost na Instagramu, gdje zahvaljujući provokativnim, golim fotografijama i lijepim tijelima ima preko 1,2 miliona sljedbenika. Ne krije da je ostala u Australiji i posjetila plastičnog hirurga, ali nije željela odstraniti pjege sa lica. Štaviše, tvrdi da je ponosna na njih.

Nestvarne plavo-zelene oči jedan su od njezinih aduta, koji s ponosom izlaže i na intervjuima i na fotografijama. Iako je zbog njezinog izgleda dio muškog pola poludio, postoje oni koji je kritiziraju jer je ona, s tetovažama i silikonom, pretjerivala.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo