Bosanski par Izet Hajrović (27) i njegova supruga Leyla (29) žive u Zagrebu i na popularnom Instagramu su prave zvijezde.

Nogometaš Dinamo Zagreba i njegova supruga daju velike svote za robne marke i skupocjenu odjeću, ali i doniraju u humanitarne svrhe.

U intervjuu za hrvatsko izdanje časopisa “Gloria”, par koji vrijedi za bosansku verziju čuvenog engleskog para Beckhama otkrio je detalje njihovog zajedničkog života.

“Osjećam se sjajno u dizajnerskoj odjeći, ali i u majicama od samo četiri eura. Bilo bi dosadno kad bismo se svi isto obukli. Imam specifičan modni ukus. Čak i uz odjeću, želim reći, ‘Ja sam baš kao i ja, objasnio je Izet.

Leyla već godinama kupuje modne kreacije Louisa Vitona i Erme, a redovito odlazi i na revije poznatih firmi. Par ide zajedno u kupovinu jer vole iste stvari, a većinom posjećuju Gucci, Versace i Fendi. Međutim, ako im se nešto sviđa u Zari, Mangi ili Primarku, i tamo će potrošiti novac.

Međutim, Leyla tvrdi da se inače ne troškare novca. Osim što troše novac na skupu odjeću, oni doniraju u humanitarne svrhe. Šest puta donirali su sredstva bolnici u Travniku, piše hrvatska Gloria.

“Ali ulaganje u sat poput Roleksa, ali ne i onaj najskuplji je mudro. S vremenom cijena raste i uvijek ga možemo prodati po istoj cijeni, čak i po višoj cijeni. Osobito je važno u svijetu sportaša jer nikad ne znate što je život sa sobom donio.

Bilo bi nezamislivo oslanjati se isključivo na nogometni angažman. Sve može promijeniti samo jedna Izetova ozljeda i stoga, kada je sve savršeno, moramo razmišljati o budućnosti”, zaključila je u tom intervjuu Leyla.

Posljednja fotografija koju je objavila na društvenim mrežama privukla je veliku pozornost javnosti.

Jedan detalj potresao je mnoge. Naime, pozirajući sa skupocjenim novčanikom poznatog branda, na nogama je imala papuče s prepoznatljivim znakom “Louis Vuitton”. Inače, cijena papuča iznosi više od 1.500 dolara.

Preporučujemo
Loading..