Zanimljivosti

ONA JE NAJLEPŠA SRPKINJA: Tara je potrošila 140 srpskih plata da IZGLEDA OVAKO: Grudi povećala 5 puta, sada otkriva NAJLUĐI PLAN! Svi muški ludi za njom, žene ljubomorne. I staro i mlado

Za danas vrlo zanimljiva priča koja graniči sa zdravim razumom. SIgurni smo da ste do sada mnogo puta čuli da su neki ljudi jednostavno ovisni o plastičim operacijama i da prosto ne mogu izdržati niti jedan mjesec, a da ne naprave barem trepavice, ako ništa drugo.

Neki jednostavno nisu zadovoljni svojim izgledom, dok mi imamo one koji nisu zadovoljni svojim ušima, pa kad ispadne dobro, prebace se onda na usta, pa na jagodične kosti i završe na kraju na petama.

Tada za samo nekoliko godina od normalne osobe dobivamo plastičnu lutku koja nije ni za izloga. To se ljudima očito jako sviđa, pa ni ne primijete koliko plastike samo stavljaju na sebe. Tek kad se počnu raspadati poput recimo Michaela Jacksona, onda tek shvate koliko su pogriješili i tada već nema povratka. Dogodilo se da plastične grudi puknu od jakog silikona u avionu zbog jakog pritiska kada su visine iznad 10.000 metara.

Danas za vas imamo priču o Tari koja je također ovisna o plastičnim operacijama. Za sebe govori da je najljepša medicinska sestra, a ona inače radi u Melbourneu, ali niti jedna se bolnica ne sjeća da je ikad radila za njih. Kakva je Tara, koja ima srpske korijene, majka joj je iz okolice Niša, važno je samo da je dječaci neprestano obasipaju pažnjom.

Tara Jane McCoyney potrošila je preko 7 miliona dinara na razne plastične operacije. Ne tako davno je kazala da je i instruktorica fitnesa, iako je se niti jedan kolega iz njenog područja uopće ne sjeća. Do sada je to dogradila grudi 5 puta, i ne namjerava se tu zaustaviti. Na čuvenoj stranici za odrasle “Only fans” ima više desetina hiljada sljedbenika, pa dobro zarađuje, to je sigurno. Vaša mišljenja o Tari?