Showbizz

ONA JE MARINKU RODILA VANBRAČNOG SINA Slavica i ova žena nemaju dodirnih tačaka, izgledaju potpuno različito!

Srspka estrada je itekako uzdrmana u poslednja dva meseca, jer se morala oprostiti od muzičkih gromada, koje su obeležile sigurno poslednjih 30 godina Balkanske muzičke scene. Prvo nas je napustila žena koja je napisala sigurno 70% najvećih hitova u poslednjih 20 godina, a to je svakako velika Marina Tucaković. Dugo godina se borila sa tumorom, a na kraju se on ipak toliko raširio, da za nju više nije bilo spasa.

Na kraju je ipak bila doboljna samo jača prehlada i temperatura i da se marina napokon preda u najvažijoj životnoj borbi. Na kraju je sve proteklo u najgorem tonu, jer je Laća napravio skandal na sahrani, pominjavši neplaćene račune prema njenoj majci, a sa sahrane je udaljio Cecu Ražnatović i Sašu Matića, što je bilo u potpunosti nepotrebno.

Nakon toga u samo sedam dana morali smo da kažemo zbogom i Marinku Rokvić i Merimi Njegomir koji su oboje preminuli od posledica tu mora na pankreasu, što je svakako zabrinjavajuća stvar, a jako čudna u isto vreme da su oboje imali istu dijagnosu i bolest. Međutim, život ide dalje, a mediji su i dalje puni informacija o ovo dvoje pevača koje se pre nisu znali, pa je sve tako iznenadila informacija da je marinko imao sina iz prvoga braka koji danas živi i radi u Americi.

Dario se mladić zove, a sskoro niko da ne zna njegovu majku koja se zove Mila i koja je sušta suprotnost Slavici, Marinkovoj supruzi sa kojom je bio u nraku pune 36 godine. Dario je zadržao očćevo prezime, zbog daljine i obaveza nije mogao biti prisutan na sahrani.