Život ponekad može biti zaista prepun iznenađenja, a to zasigurno doživljava i žena po imenu Alexis Bret, koja ima 39 godina, a postala je svjetski poznata kao prva mama u Britaniji koja je na svijet dovela 10 dječaka za redom po imenu Kambel (17), Harrison (16), Koreja (14), Lachlan (11), Brody (9), Brenn (8), Hunter (6), Mac (5), Blake (3) i Rutgeid (2).

Razlika između najstarijeg i najmlađeg sina je 15, a pri rođenju posljednjeg sina vjerovala je da je to to.

Doduše, opet je ostala trudna, ali ovaj put je saznala da nosi djevojčicu i to je bila prava radost za njezinu porodici, pa je prije nekoliko sedmica djevojčica Cameron došla na svijet kao 11. dijete u ovoj sretnoj porodici.

Danas, kad se osvrće na svoj život, Alexis je shvatila da je bila trudna osam godina u posljednjih 18 godina, ali to je nimalo nije uznemirilo, a kako kaže, bila je vrlo sretna što ima tako veliku i skladnu porodicu. Dodala je da je djevojčica promijenila navike svih ukućana jer su sva braća bila vrlo pažljiva prema njoj te dodala da zadnja trudnoća nije baš planirana, ali veliki pozitivan šok za njih bila je spoznaja da će dobiti djevojčicu.

Kao što Alexis kaže, jedno je sigurno, ona više nikada neće roditi, a dodala je i da ima podršku mnogih ljudi, iako je čula neke zlobne komentare da neki kažu da ona rađa djecu, jer od toga sigurno ima neke financijske koristi. To nije istina i nije uzela dječji doplatak za nijedno dijete, jer njezin suprug ima jako dobro plaćen posao, i rekla je sljedeće za njihov život:

„Moj suprug David je vozač. Izlazi iz kuće u 5.30 ujutro, a ja imam neko vrijeme prije nego što se djeca probude popiti kafu i istuširati se u miru. Život sa 11 djece nije lagan. Perem odjeću 49 puta sedmično, a kuću usisavam sedam puta dnevno “- dodala je da se planira uskoro vratiti, barem honorarno, na posao

Također je priznala da se ona i suprug međusobno gledaju i pitaju se “što nam je ovo sve trebalo”, ali da ih djeca u tim trenucima uvijek razvesele i pokažu im koliko su zapravo sretni.

Izvor: Lifestyledom.info

Preporučujemo