Amerikanka Natali Sulman rodila je prije tačno deset godina osmorke, da dobro ste pročitali.

Sva djeca su rođena živa. Njezin liječnik dr. Kamrava ugradio je 12 embrija u maternicu, a kasnije je ostao bez dozvole, jer se u praksi transplantiraju dva do tri zametka u maternicu. Natali, koja je tada bila razvedena, imala je šestero djece koja su živjela s njom.

Mnogi bi u tom trenutku pomislili da neće moći izdržati ni osmero djece, pogotovo kad shvatite da uz sebe nemate partnera koji će vas podržati u svakom smislu te riječi, niti ste finansijski stabilni da se brinete o djeci.

Međutim, nakon što je saznala da će dobiti više djece nego što je planirala, odlučila se boriti za svoje 14-oro djece.

Namjeravala se vratiti u školu kako bi nastavila školovanje i osigurala svoju djecu finansijski, bez pomoći javnosti.

“Znam da ću im moći dati sve nakon što završim školovanje. Ako samo sjedim i gledam televiziju, ne činim ništa kako bih osigurala bolju budućnost svojoj djeci, smatram da je to sebično.” objasnila je. Pojavila se u javnosti nekoliko puta kako bi zaradila finansijsku dobit, a potpisala je i ugovor o emitovanju vlastitog rijalitija.

Nažalost, projekt snimanja njezinog rijaliti showa nikada nije realiziran, a ona danas živi u maloj kući s tri spavaće sobe smještene u blizini Los Angelesa, još uvijek s 14 djece. Naravno, ovo je pravi primjer kako se majka bori za svoju djecu.

Preporučujemo
Loading..