Marija Švabić Raičević, stomatologinja i majka, nedavno je postala svekrva Tari Simov, poznate sudionice reality showa. Unatoč što nije dio svijeta zabave i medija, Marija privlači pažnju svojom besprijekornom dotjeranošću i pozitivnom energijom. Ona je diplomirala stomatologiju i trenutno radi u Domu zdravlja, gdje također vodi i svoju privatnu ordinaciju u Nišu. Marija je završila studij kao najmlađa studentica generacije, a svoj je posao obavljala vrhunski, stekavši povjerenje pacijenata tijekom 27 godina prakse.

 

Unatoč svojoj uspješnoj stomatološkoj karijeri, Marija je ponosna baka nakon što je njezin sin Danilo ušao u romantičnu vezu s Tarom Simov, koja je rezultirala rođenjem djeteta. Marija smatra ulogu bake najljepšim iskustvom u svom životu i iskazuje duboku ljubav prema svom unuku, kojeg zajedno s obitelji nazivaju Nikolajem. Iako se Marija razvela od svog supruga Ace prije 18 godina, odlučila je da želi biti pokopana pored njega na beogradskom groblju Bežani.

Marija ne osjeća potrebu za sastavljanjem testamenta jer vjeruje da će njezina djeca znati kako podijeliti njezino naslijeđe i nema nesuglasica između njih. Marija također pruža podršku Tarinom majkom i tretira je s velikim poštovanjem.

Iako je javna osoba još od tinejdžerskih godina i često je bila izložena interesu medija, Marija Švabić Raičević je prošla kroz teško iskustvo nasilja, koje je utjecalo na njezino mentalno zdravlje. Unatoč izazovima koje je prošla, Marija ostaje pozitivna i snažna osoba koja cijeni obitelj i ljubav prema svojim bližnjima.Osim svoje profesionalne karijere, Marija Švabić Raičević je i javna osoba koja je često privlačila pažnju javnosti svojim stavom i ponašanjem. Unatoč izazovima u životu, Marija Švabić Raičević nastavlja svoju karijeru kao stomatologinja i svoju ulogu kao baka s ljubavlju i posvećenošću.