Već je poznato da su mnoge poznate osobe učinile mnoge estetske intervencije, a ova pjevačica je jedna od njih. Danas je smatraju jednom od najljepših i najpopularnijih pjevača.

Fascinirala nas je godinama svojom karizmom, kao i lijepim notama, a može se pohvaliti i neobičnom činjenicom – to jest, većinu pjesama napisala je sama. Zasigurno znate da nisu svi pjevači napisali vlastite pjesme. Pa možete li pogoditi ko je?

Za nju se kaže da je prošla puno kozmetičkih i estetskih operacija, ali još uvijek nije pretjerivala, pa danas izgleda tačno onako kako je oduvijek željela.

To je Emina Jahović. Konkretno, odlučila je proći niz estetskih postupaka, ali nije željela da to budu tako očite promjene. Nedavno je podijelila fotografiju iz djetinjstva na kojoj možete vidjeti kako je mlada pjevačica izgledala kao djevojčica.

Kada uspoređujemo fotografije prije i poslije, mnogima izgleda neprepoznatljivo, ali nema problema pokazati kako je izgledala prije nego što je prošla estetske zahvate, za razliku od mnogih žena koje imaju komplekse. S ponosom pokazuje svoje fotografije upravo zato što je svjesna da se niko nije rodio savršen i da svi imamo mane.

Jeste li to uspjeli prepoznati sami prije nego što smo otkrili da je to Emina Jahović? Sigurno je ona jedna od naših mega popularnih zvijezda, s dugom i sjajnom karijerom, koju ste do sada mogli vidjeti nekoliko puta.

Izvor: ZB

Preporučujemo