Showbizz

ONA ĆE BITI NOVA POBJEDNICA ZVEZDA GRANDA?! CIJELI ŽIRI NA NOGAMA APLAUDIRO: Ovo još nismo vidjeli (VIDEO)

Mustafa Mehić (20) koji dolazi iz Gradačca, iz ekipe Marije Šerifović, u posljednjoj emisiji Zvezda Granda, bio je u dvoboju na sceni s Milijevim kandidatom, Beograđankom Zorjom Pajić, koja inače ima 24 godine.

Mehić se svima u emisiji predstavio s dvije pjesme “Lažo” Lapsus benda i “Pobednik” Srećka Krečara, dok je s druge strane Zorja otpjevala pjesme “Živote moj” Usnije Redžepove i “Tango” grupe Negativ. Nakon nastupa kompletan žiri je ustao na noge i gromoglasnim pljeskom pozdravio Zorju koja ih je doslovno oduševila svojim nastupom, glasom, ali i izgledom i od njih dobila svih šest glasova, kako bi Bosanac na kraju kazao: “Od ovoga se može i riknuti”.

Ni Mustafa nije bio ništa lošiji, jer je također dobio maksimalan broj, dakle šest, glasova, pa su i on i Zorja tako zasluženo prošli u sljedeći krug. Popović je tada Zorji kazao da odabere ko će da joj bude mentor, a Jelena Karleuša joj je na to dobacila da su u njenom slučaju vražje snage pomiješale prste, te da ona nije s ovog planeta, da bi potom Đorđe David dodao: “Ova djevojka koja ovako pjeva, diplomirala je na Akademiji, po mom mišljenju, dala je važnost ovom natjecanju i došla pokazati da se ovo zapravo isplati. “

Bosanac je Mustafi kazao da je on vrlo dobar i zreo pjevač te da je siguran i u tekstu i u melodiji, a Zorji je dodao: „Ovako može pjevati samo onaj ko svira neki instrument uz to. Ovdje kod vas ništa nije slučajno.” Na kraju je došao trenutak kada je Zorja trebala odabrati svog mentora, a kazala je da ne želi uopšte mijenjati dosadašnjeg mentora, pa će Mili i dalje raditi s njom.