Novo

ON JU JE UB*O!? Istina isplivala na videlo: “VIŠE NE MISLIMO DA JE ŽIVA” Porodica i prijatelji nestale Marijane strahuju od NAJGORE, SUPRUG VIŠE PUTA MENJAO PRIČU…Š0K I NEVERICA!

Danas u nastavku ovog članka pišemo o jednoj svima poznatoj vesti a to je nestanak bivše učesnici rijaltiija Veliki brat, Marijane Seifert. Marijana je bivša zvezda i pobednica rijalitija Veliki brat koja je nestala još krajem aprila meseca ove godine a potraga za njom još uvek traje.

Maja Kovačević je njena sestra koja je nedavno ušla u rijaiti Zadruga već se ranije više puta oglasila za medije i rekla da smatra da njena sestra koja je nestala više nije među živiima. “Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti”, rekla je njena sestra Maja. Pa su o njenom nestanku progovorili i njeni roditelji, Ivo i Gordana Kovačević koji su razgovorali jednom prilikom sa novinarkom Provereno, a njena majka Gordana je rekla sledeće: “Ne mogu vam opisati kako se osećam. Četiri meseca da ja nemam pojma gde je moje dete, kakva je njena sudbina. Ovu agoniju koju mi proživljavamo, ne želim niko da je doživi. To je nešto najgore, najstrašnije što čovek može doživeti”.

Dok je njen otac Ivo rekao sledeće: “Niti mira u kući, niti mira u srcu. Ništa mi ne pričinjava zadovoljstvo nikakvo. Spavam dva sata po noći, društvo izbegavam. Moja supruga nije izašla iz kuće dva i ipo meseca, jednostavno vrata nije napustila”, a na to sve kroz suze je njena majka dodala i ovo: “Samo da je pronađem. Ona je moje dijete, kakva god da je, ona je moje dijete”.

Novinakra je razgovarala sa svedocima koji su nestalu Marijanu vieli među poslednjim, a neki od njih tvrde da izjava njenog supruga Karla koji je ranije a Slobodnu Dalmaciju rekao je da suprugu zadnje video oko ponoći te noći kad je nestala nisu točne. “Nestala je tokom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće ” tada je rekao Karlo, ali svedoci koji su progovorili tvrde sasvim nešto drugo. Ostatak čitajte ovde.