Novo

ON JE U ZEMLJU NA SVOM IMANJU ZAKOPAO 42 AUTOBUSA: Uveo je kamere unutra i pokazao šta je uradio, spremite se na iznenađenje života! (VIDEO)

Nakon završetka drugog svetskog rata, svet je ušao u hladni rat i samo se čekalo kada će početi nuklearni rat među državama. Radilo se o političkom sukobu između zapadnih sila predvođenih SAD-om i istočnih koji su predvođeni SSSR-om koji se vodio od 1945. godine do 1991. godine. Taj je rat tada vođen raznim sredstvima, ali nikada nije prerastao u orižani sukob.

Tada je to bila utrka u prventstvu u naoružanju, a zatim i na ostalim poljima kao što su nauka, kultura, sport, a najznačanija od tih utrka je svemirska utrka, odnosno odlazak čoveka u svemir. U to vreme je bio veliki strah kod ljudi od izbijanja uklearnog rata, pa su brojni amerikanci u to vreme gradili svoja privatna skloništa. Tako je i Bruce Bearch iz Kanade odlučio da poduzme nešto po tom pitanju kako bi zaštitio sebe i svoju porodicu. Ali, ono što je uradio je nešto više od običnog skloništa.

On je zajedno sa svojom suprugom kupio 42 stara autobusa i zakopali su ih u zemlju na svom imanju, a njihovu unutrašnjost je prilagodio za sasvim normalan život i boravak u njemu. On njega nikad nije koristio u svrhu za koju ga je i napravio, ali je zbilja fascinantno. To je sve dana puno prašine i zahrđalo, a u samom nastavku donosimo video, pa možete pogledai kako je to sve izgledalo.