Novo

“ON JE SAD U BEKSTVU” Jovana Jeremić tvrdi da je moćnik pokušao da je uvuče u PR*STITUCIJU SA ŠPANSKIM FUDBALERIMA: “Mogla je da me pojede noć!” POTRESNA ISPOVEST

Voditeljka Jovana Jeremić je neko ko privlači pažnju na sebe u bilo kojem smislu, a i na društvenim mrežama ona je itekako aktivna, pa njeni pratioci imaju priliku da svakodnevno vide neku novost od nje. Vjerujemo da ste ispratili to što je ona prije neku noć izašla u Knez Mihajlovu ulicu, gdje je pjevala i plesala zajedno sa svojom kćerkom, i tako zabavljala prolaznike.

Međutim, danas ćemo da pišemo o jednoj drugoj temi, a radi se o tome da je ona nedavno imala intervju u kojem je vjerovali ili ne govorila o tome da je ona bila neko koga su pokušali da uvuku u elitnu pro*tituciju. Na samom početku svoje priče, Jovana je rekla: “Ne volim da pričam o tome, ali istina je da su na početku karijere pokušali da me vrbuju za bavljenje elitnom prostitucijom. Ne želim da kažem ime tog čoveka koji je pokušao, ali reći ću samo da sam bila planirana za to, i to na najgori način. To je nešto o čemu nikada nisam pričala. Bila sam planirana za najelitniju prostituciju zato što sam hiperinteligentna. Nuđeno mi je da uđem u taj posao i da radim sa najmoćnijim muškarcima na svetskom nivou”, rekla je ona pa je dodala:

“Ta ponuda je došla otvoreno, a ne na uvijen način. Nuđeno mi je čitavo bogatstvo u zamenu za to da budem uvučena u elitnu prostituciju, odnosno da budem žena zadužena za jake muškarce na svetskom nivou, prvenstveno u svetu fudbala. Mene su odabrali za to jer perfektno govorim španski jezik, kao sprski, a i engleski govorim sasvim dobro. Zato su mene planirali za te španske fudbalske krugove”, rekla je voditeljka. Ostatak teksta pročitajte ovde.