Pjevačica Ana Nikolić postala je česta tema medijskih napisa nedavno. Iznenadna objava slike njenog novog dečka na njenom Instagram profilu iznenadila je javnost. Iako je tvrdila da joj nije bio vjeran ni odan, što je dovelo do njihovog raskida, Ana je podijelila nekoliko savjeta sa svojim obožavateljima, potičući ih da se ne ugledaju na njene postupke.Izrazila je želju za pilulom koja bi mogla izbrisati nepotrebna sjećanja. U svom razmišljanju spomenula je religiozne aspekte i zadržala osjećaj da je napravila ispravno iako je bila odana nekome tko nije bio lojalan prema njoj.

 

Otvoreno je govorila o svojoj iskrenosti i tome kako je ponekad etiketirana nepravedno. Iako su je neki nazvali “ovisnicom o drogama”, odlučila se ne obazirati na takve neosnovane percepcije.

U svom eseju je usporedila sebe s protagonistom romanom “Idiot” Fjodora Dostojevskog, princem Miškinom. Poput njega, Ana se osjeća kao da se izdvaja iz društva svojim mišljenjem i postupcima. Podelila je da je novi partner njenog ljubitelja, unatoč neuglednoj povijesti. Priznala je svoje trenutke pogreške i podsjetila svoje pratitelje da izbjegavaju iste greške kao što su njeni.

 

Ana Nikolić je otvoreno podijelila svoje iskustvo i osjećaje s javnošću, potičući na razmišljanje o odnosima i iskrenosti, te pružila podršku ženama da ne upadnu u iste zamke kao ona.Ana Nikolić ispričala se zbog svojih ranijih pogrešaka i istaknula važnost nevjerojatno iskrenog, vjernog i ispunjujućeg odnosa. Pozvala je žene da ne pristaju na neiskrenost i da budu svjesne svoje vrijednosti u ljubavnim odnosima.Nikolić je podijelila svoje osjećaje s obožavateljima, izražavajući svoje želje za pilulom koja bi mogla izbrisati nepoželjna sjećanja.