Showbizz

ON je najbogatiji pjevač na estradi, PREŠIŠAO Cecu i Brenu zajedno: Ima preko 30 kuća i stanova, sve po nekoliko miliona eura! (FOTO)

Svi znamo da slavne pop zvijezde zarađuju brutalne svote novca, tj. da su zarađivale brutalne svote novca do pojave pandemije koronavirusa.

Neki od najvećih znali su čak zaraditi 100.000 eura u samo jednoj noći kada su pjevali na Silvestrovo ili za Novu Godinu u regiji, a mnogi i puno novca zarađuju od koncerata kada pune stadione i dvorane.

Međutim, sada kada vlada kriza zbog pandemije, vidi se da mnogi od njih nisu razmišljali unaprijed i nisu uopšte štedjeli za crne dane, pa su se sada našli u nevolji. S druge strane, pak, postoje ipak oni koji su, osim pjevačke karijere, pametno ulagali i pokazali se na kraju uspješnim poduzetnicima, a o kome je zapravo riječ lako ćete zaključiti samo ako pogledate koliko nekretnina imaju u Srbiji i u inozemstvu.

Naravno, nisu baš svi tako uspješni, ali trude se ipak, pa je tako Svetlana Ceca Ražnatović osnovala svoj muzički studio u kojem snima sama svoje pjesme. To je isto učinio i Saša Kovačević, koji osim studija ima i svoj vlastiti restoran koji prilično dobro funkcionira. Pjevač Haris Džinović sa suprugom osnovao je nedavno tvrtku koja se bavi nekretninama, odnosno iznajmljivanjem stanova i kuća, a posao im dobro jako dobro.

Milica Todorović i Marija Šerifović nisu bile toliko uspješne na polju ugostiteljstva, pa je slastičarnica koju je Marija otvorila s majkom vrlo brzo propala i Milica je zatvorila svoj pogon brze hrane. Čovjek koji, međutim, ima daleko najviše nekretnina i koji bez konkurencije ima najveće bogatstvo u regiji je Goran Bregović, za kojeg se odavno zna da posjeduje preko 30 nekretnina i da svaka vrijedi više od milijun eura.