Zajednica Jelene Karleuše i Duška Tošića privlači pažnju javnosti već duže vreme. Međutim, u poslednje vreme, fokus javnosti preusmerava se na Jelenina nova muzička izdanja koja su postala izuzetno popularna širom Balkana. Jelena Karleuša, poznata pop ikona, retko je davala javne izjave o svom bračnom statusu, koji je ostao nepromenjen duže vreme.

S druge strane, Duško Tošić godinama je izbegavao javne komentare, iako su njegove fotografije na Instagramu često bile predmet interesovanja medija.

Nedavno, tokom intervjua za magazin Story u vezi sa promocijom svog poslednjeg albuma “Alpha & Omega”, Jelena je pomenula pesmu “Ja” kao jednu od svojih omiljenih sa albuma, a navela je da je sama napisala tekst. Iako nije izričito rekla kome je pesma posvećena, postoji spekulacija da je možda posvećena njenom suprugu Dušku.

Pesma “Ja” je naišla na odobravanje Jelenine publike i smatra se jednim od najuspešnijih dela u njenoj karijeri. Albumi “Alfa” i “Omega” dobili su veoma pozitivan odziv njenih obožavalaca, koji su s nestrpljenjem iščekivali njenu novu muziku nakon duže pauze.

“Alpha” album privukao je mlađu demografsku grupu, posebno na TikToku, dok se čini da je “Omega” više povezana sa zrelom publikom, koja dugo prati Jeleninu karijeru.Ovi albumi nude raznolik spektar muzičkih sadržaja i zadovoljavaju različite ukuse, čime osiguravaju da se za svakoga nađe nešto. Pored muzičke karijere, Jelena Karleuša je poznata i po svom prepoznatljivom stilu i modnim odabirima. Njene hrabre modne odluke i transformacije često su predmet rasprave u medijima. Ona ističe važnost samopouzdanja i izražavanja individualnosti kroz modu, što ju je učinilo prepoznatljivom tokom dugogodišnje karijere.