Novo

On je bio uz kraljicu Elizabetu sve do samog KRAJA: Mnogi nisu znali da je jedino njemu VEROVALA!

Kraljica Elizabeta, koja je preminula u četvrtak u 96.godini života, i od tada ona je glavna tema u skoro svim medijima u svijetu, pa tako i kod nas. Do sada su isplivali mnogi detalji koji javnosti nisu bili poznati, a koji su jako zanimljivi. Pisalo se o njenim navikama, pravilima i svime što se ona pridržavala, o sitnicama koje je voljela, ali i nije u svakodnevnom životu. Upravo o jednoj veoma zanimljivoj temi ćemo da se bavimo u nastavku, a evo o čemu se radi.

Iako je ona u svom okruženju imala veliki broj ljudi, ipak nije svima vjerovala podjednako, a sada je otkriveno i ko je to sa njom bio do njenog poslednjeg trenutka. Koliko god se to može tako reći, samo 48 sati prije smrti, kraljica je izgledala jako dobro shodno njenim godinama, a onda se njeno stanje naglo pogoršalo, tako da je ona nažalost preminula, a sada je poznato i ko je to sa njom bio do poslednjeg trenutka. Riječ je o ljekaru kraljevske porodice. Hjuu Džeremiju Vindemu Tomasu, koji je imao i prvu ali i poslednju riječ kada je riječ o kraljici i njenom zdravlju.

On je za kraljicu ali i cijelu kraljevsku porodicu radio ukupno 16.godina, dok je od 2014.godine, on bio zadužen samo za nju, i upravo je jedan od doktora koje je ona i sama najviše voljela bio sa njom do poslednjeg trenutka, i doktor je bio jedina osoba koja je imala pravo da naredi ko može da uđe u kraljičinu bolničku sobu te koje informacije da sazna. Ovaj doktor također je nadgledao i porođaj Kejt Midlton, kada je ona rodila Šarlot i Luisa, a kraljica mu je u potpunosti vjerovala, pa mu je čak dodijelila i titulu viteza komandanta Kraljevskog viktorijanskog reda. Inače, doktor radi u St. Marija bolnici kralja Edvarda VII.