Zanimljivosti

On je BAKSUZ GODINE: Prešao 800 kilometara na biciklu da bi se oženio, a onda mu se desila NAJGORA MOGUĆA STVAR

Vjenčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu jednog pojedinca, kako muškarca tako i žene.

Svi to žele proći na najbolji mogući način, ali ono što se desilo ovom čovjeku uoči njegovog vjenčanja nikada se neće moći zaboraviti.

Naime, ovaj je nesretni mladoženja, inače iz Indije, prešao biciklom čak 800 kilometara da bi stigao do svog vjenčanja, ali je završio u karanteni prije sudbonosnog “I do”.

Šta se desilo? Policija ga je zaustavila prije nego što je stigao na odredište, pa je bio smješten u karantenu. NJegovo ime je Sonu Kumar Chuhan, ima 24 godine, a medijima je ispričao da se trebao vjenčati u Uttar Pradeshu 15. ovog mjeseca, ali uvođenje obavezne mjere karantene snašlo ga je bukvalno u Punjabu gdje inače radi u jednoj fabrici, udaljenoj nekih 1000 kilometara od lokacije gdje će se održati vjenčanje. Nakon dugog razmišljanja i savjetovanja s roditeljima, riješio je ipak krenuti na put, a njegova tri najbolja prijatelja krenula su s njim biciklima, a zajedno su prevalili više od 800 kilometara.

Nakon što su vozili cijelih 7 dana, danju i noću, bez skoro ikakvog odmora samo dva dana uoči vjenčanja, nekih 150 kilometara od cilja, njih četvoricu zaustavila je policija, a lokalne vlasti nisu im dopustile da nastave svoj put, te su sva četvorica završila odmah u karanteni gdje su prisiljeni boraviti do kraja mjeseca. Nevjerovatna loša sreća.