Zanimljivosti

OJHA! POZNATA srpska pevačica uletela sa ŠLEPEROM NA SVADBU! Pa napravila TOTALNI HAOS!(VIDEO)

Dobro znamo da su balkanska vjenčanja vrlo popularna, a svako malo na društvenim mrežama možemo vidjeti neko ludilo koje dolazi s istih tih vjenčanja.

Parada kiča i neukusa prisutna je na skoro svakom vjenčanju koje se prikazuje na YouTubeu i ostalim društvenim mrežama.

Ove godine smo u Srbiji već imali nekoliko takvih vjenčanja koja su bila jednostavno nevjerovatna. O svakom od njih pisali smo već ranije, a jedan od najzanimljivijih događaja bio je kad se kuma popela na krov kuće i puškom vodila kolo ispred kuće, pa kad je pjevačica zapjevala ispred šatora, a zatim izvadila pištolj iz dekoltea, ispalila čitav šaržer u zrak i nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

Idemo i u Hrvatsku kada se mladenka pojavila na kosilici ispred kuće njezinog mladoženje, te situacija iz Bone i Hercegovine kada je mladi bračni par u blizini Bugojna bio na čelu vjenčanja u Alfa Romeu, koji se pokvario na pola puta, pa ih je labudica odvukla u općinu vjenčati se. Da nas nema, svakako bismo trebali biti izmišljeni. Danas ponovo idemo u Srbiju, gdje je vrlo popularna pjevačica Ćana pjevala na vjenčanju.

Kao što imate priliku vidjeti na fotografijama, na vjenčanje i ispred šatora stigla je ni više ni manje nego u kamionu. Na ovom se vjenčanju pojavila kao posebna gošća, a čim je izašla iz ukrašenog kamiona, presretnim mladencima otpjevala je pjesmu. Pogledajte kako je sve izgledalo u videu ispod. Šta mislite o svemu?