Home Entertainment Ogromne pare stižu za ova 2 znaka: Za druge umor, stres i...

Ogromne pare stižu za ova 2 znaka: Za druge umor, stres i nikad gora ljubav

6304
0

August već uveliko traje i ulazi u svoju posljednju sedmicu, a veoma dugo toplo ljeto je već za nama. Šta nam u razdoblju od 24. do 31. augusta donosi svima popularni sedmični horoskop? Kome to sada zvijezde spremaju neku novu ljubav i moguću sreću, a ko će se ovih narednih dana na poslu dobro pomučiti?

Ovan – zadržite svoje probleme za sebe. Možda ćete tokom sedmice biti komunikativniji, iako osjećate pad energije. Lakše je postići dogovor s drugima. Slobodni su skloni flertovanju i za njih će biti vrlo zabavna ova naredna sedmica. U okupiranom prostoru poboljšat će se komunikacija s partnerom. Vi ste osjetljivi na kritiku, ali ne biste trebali sve uzeti u svoje srce. Mogući pad imuniteta i problem sa velikom iscrpljenošću.

Bik – tokom svih dana osjećat ćete se dobro, bit ćete pozitivni i puni snage. Obratite više pozornosti voljenoj osobi. Odnosi s drugima bit će lakši i moći ćete upoznati nove zanimljive ljude. Moguće je da vam neko ponudi mogućnost poboljšanja i da ćete imati novčani tok.

Blizanci – budući da vaš lik ulazi u Veneru, bit ćete raspoloženi za nova poznanstva, ljubav i flert. Sve se pomiče iz vaše ruke. Vi ste pozitivni i dobro se osjećate. Radne obaveze su brze, ali se ne biste trebali vratiti na staru suradnju. Sada nije dobro vrijeme da drugi ljudi posuđuju od vas novac ili uzimaju kredit, ili da dajete novac drugima.

Rakovi –  sedmica će biti vrlo zamorna. Ne biste trebali biti nervozni ako su vaši planovi sporiji. Važno je da ne stvarate probleme u suradnji s drugima, ili da do kraja sedmice neće biti promjena. Muškarac vas može izbaciti iz vašeg takta. Pokušajte pronaći kompromis sa svima. Mogući su problemi povezani ako ste zauzeti. Slobodno nije vrijeme za novu ljubav.

Izvor: Horoskop

Preporučujemo
Loading..