Ognjen Amidžić, izuzetno popularan voditelj u regionu, ima zanimljiv ljubavni život. Iako je najpoznatiji po vezi sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, sa kojom ima sina Matiju, malo ljudi se sjeća da je Ognjen ranije bio u braku.

Ognjen i Milica Marković su se venčali nakon što su se upoznali na snimanju televizije “Pink”, gdje je Milica radila u informativnom programu. Njih dvoje su se zaljubili na prvi pogled i brzo su se venčali. Iako su se suočili sa izazovima u braku, ostali su zajedno četiri godine.

Unatoč tome, nisu često zajedno izlazili u javnost kako bi sačuvali svoju privatnost. Milica je izrazila nelagodnost zbog pažnje medija i naglasila razliku između njezinog posla i Ognjenovog javnog profila.

.Venčanje je obavljeno 2006. godine u manastiru Kaona blizu Šapca, a nakon ceremonije su proslavili u beogradskom restoranu. Nakon četiri godine braka, odlučili su se razvesti i saopštenjem za javnost su obavijestili javnost. Iako je bilo jasno da su se osjećaji ohladili, namjeravali su zadržati civiliziran odnos. Nakon razvoda, Ognjen je 2012. godine stupio u brak sa Danijelom Dimitrovskom, ali se i taj brak završio razvodom. Trenutno je u vezi sa Minom Naumović, jednom od njegovih koleginica.

Sdruge strane Milica Markovič je nakon razvoda od Ognjena ostala izvan medija . Trenutno radi kao manadžerica u marketinškoj firmi u Beogradu . I ako nije toliko poznata javnosti , cijenjena je zbog svojih profesionalnih uspijeha i neovisnosti. Nakon perioda od četiri godine, par je na kraju odlučio da raskine brak i tu vijest je prenio putem saopštenja za javnost. Saopštenje je jasno dalo do znanja da je naklonost para splasnula, ali da nameravaju da održe građanski odnos.