Novo

Oglasila se i BAHATA Jovana: “Znate li vi KO SAM JA, i čija sam žena?” NEKO ĆE ODGOVARATI ZA MOJ OTKAZ!

Jovana Joksimović spada među najpoznatije voditelje u čitavoj regiji, a njen jutarnji program na Prvoj TV gledali su bukvalno svi.

Ona je u tandemu sa Srđanom Predojevićem bila veoma popularna već mnogo godina i oni su se odlično nadopunjavali. Ali, nedavno je i njen muž Željko Joksimović, kako znamo, osnovao televiziju, koja se zove K1, te joj je naravno odmah bio ponuđen ugovor i mjesto glavnog i odgovornog urednika na toj televiziji. Tada je ona to odbila, ali sada – par mjeseci kasnije, sve se promijenilo.

Kako smo već ranije pisali, ona i Srđan su dali nedavno otkaz na Prvoj TV, pa su sada tehnički nezaposleni, a već su im mnoge televizije, između ostalog Pink, RTS i K1, ponudili da rade za njih.

Nema previše informacija za sada o čitavom ovom slučaju, kao ni nekih konkretnih detalja i razloga zbog čega se sve ovo dogodilo. Srđan je čak došao sutradan ujutro na televiziju da radi jutarnji program, ali mu nisu dozvolili da uđe. Šta se tu događa, to stvarno niko trenutno ne zna, ali poznato je da je jutros jutarnji program vodila skroz druga osoba. Zvanično saopštenje nakon toga, Prva TV dala je preko Instagrama, gdje piše da je Srđan dobio otkaz, dok je Jovana još uvijek na čekanju.

Jovana je na to sve napisala jedan, može se slobodno reći, esej, vidno ogorčena čitavom situacijom, obzirom da se njen poslodavac nije baš ponio profesionalno u čitavoj situaciji. Naime, priča se da je vlasnik Prve Tv po ulici govorio kako su mu Jovana i Srđan preskupi, te da on traži jeftiniju i mlađu varijantu, koju je našao u Filipu. Vidjet ćemo šta će se izdešavati narednih dana i kako će se čitava ova priča završiti.