Novo

OGLASILA SE ANA NIKOLIĆ! U estradni rat pored Karleuše, Milice, Lukasa pozvala Cecu i Daru Bubamaru! NE ZNA SE KO NA KOGA UDARA!

Domaća estrada poslednjih dana gori bukvalno, a rat između naših pojedinih estradnih umjetnika ne prestake, a ovih dana svi pričaju o skandalu koji je nastao prije nekoliko dana, kada se na Jutjub kanalu pojavila originalna izvedba pjesme “Provereno”, koju je prvo otpjevala Ana Nikolić, i koja je snimila demo, a kasnije istu tu pjesmu otpjevala je pjevačica Milica Pavlović, i ova pjesma dio je njenog novog albuma, koji je privukao dosta pažnje javnosti.

Naime, povodom cijele ove situacije Milica se nije oglašavala, a poslednjih dana ona se našla u veoma neprijatnoj situaciji kada je njena koleginica Ana Nikolić na svom nastupu koji je imala na jednom beogradskom splavu, otpjevala ovaj veliki hit, ali u malo izmjenjenoj verziji. Podsjećanja radi, pjesmu “Provereno” je tekstopisac i kompozitor Dragan Brajović Braja prvo ponudio Ani, koja je snimila i demo verziju, ali na je na kraju ipak odustala od kupovine jer joj nije legla pjesma.

Nakon toga nije prošlo mnogo vremena, i tu istu pjesmu kupila je Milica i objavila je na svom novom albumu, a pjesma je za vrlo kratko vrijeme postala pravi hit, a onda je kako smo već napisali tu pjesmu otpjevala Ana na nastupu, i ništa ne bi bilo čudno niti bi se tolika prašina digla oko toga, da ju je Ana otpjevala na isti način na koji ju je Milicia snimila. Ana je pjesmu otpjevala isto kao na demo snimku sa malo izmjenjenom verzijom, i to je na društvenim mrežama izazvalo potpuni haos. Ostatak teksta pročitajte ovde.