Novo

OGAVAN PRIZOR U AMERICI: Pustila vodu na česmi, a iz nje krenula da izlazi SMEĐA TEČNOST! (VIDEO)

Na društvenim mrežama smo navikli da u poslednje vrijeme viđamo zaista sve i svašta, a ljudi iz svih dijelova svijeta postavljaju različite sadržaje, tako da u svakom trenutku možemo da saznamo šta se desilo u nekoj od država u svijetu. Tako vam mi danas donosimo jednu veoma zanimljivu priču, koja nam dolazi iz Misisipija, tačnije iz Džeksona, a riječ je o jednom video snimku koji je izazvao haos na društvenim mrežama.

Pomenuti video snimak se pojavio u petak, a na istom se vidi mutna tečnost koja teče iz slavine u jednom stambenom objektu, i ustvari to je bilo dovoljno da se pažnja skrene na ozbiljnu krizu sa vodom, koja baš muči grad koji je pogođen sa siromaštvom. Reporterka po imenu Moli Minta je objavila video snimak, a voda izlazi iz njenog umivaonika u kupatilu. Inače, glavna fabrika koja se nalazi u Džeksonu nije bila u stanju da izdrži jaku kušu koja je izazvana poplavama duž rijeke Perl, a koja se desila prošlog mjeseca.

To je inače i ubrzalo oštećenje krhkog sistema, dok su neke pumpe već bile van funkcije prije kiše, zbog čega se postrojenje oslanjalo na rezervne. Zastarjeli sistem je već bio srušen nizom zahlađenja koji su zamrznuli cijevi prošle zime, ostavljajući mnoge od 150.000 stanovnika grada bez vode. Kako prenose tamošnji mesiji, agencija za zaštitu životne sredine je prije nekoliko mjeseci rekla Džeksonu da u ovom gradu je voda bila u suprotnosti sa saveznim Zakonom o bezbjednoj vodi za piće.