Priča Janu M. iz Beograda govori o neugodnom iskustvu koje je dovelo do kraja njenog dugogodišnjeg odnosa s partnerom Markom. Njihova veza počela je na aerodromu, gdje joj je Marko ponudio pomoć oko prtljage. Nakon nekoliko mjeseci izlazaka, razvila se ozbiljna veza koju je Jana mislila da će trajati cijeli život i da će imati zajedničku budućnost.Međutim, sve se promijenilo kada je Marko Janu odveo na šetnju Košutnjakom. Tijekom šetnje, Jana je primila telefonski poziv koji ju je uznemirio.

Marko je primijetio njenu nervozu i počeo se raspitivati. Kada je Jana okrenula telefon, otkrila je da je poziv dolazio od poznatog pop pjevača, što je Marka navelo na sumnju.Naime kako je bio suočen s Janinim ponašanjem i činjenicom da se čini kao da nešto skriva, Marko se odlučio povući iz veze i napustiti je. Ovo iskustvo je duboko povrijedilo Janu, ostavljajući je u šoku i suzama.Iako nije otkrila ime pjevača ili druge detalje, Jana je svoju priču podijelila kako bi izrazila svoje emocionalne osjećaje i izazvala razmišljanje o sličnim iskustvima kod drugih ljudi.

 

Ova priča ilustrira kako neočekivani događaji i komunikacijski problemi mogu utjecati na međuljudske odnose i dovesti do njihova kraja.Jana je izrazila svoju bol i šok zbog gubitka dugogodišnje veze, a ostala je suočena s osjećajem tuge i gubitka. Iako nije otkrila identitet pjevača, njezina priča istražuje emocionalni teret prekida veze i kako neočekivani događaji mogu dramatično promijeniti život. Autorica poziva čitatelje da podijele svoja slična iskustva i mišljenja o njihovim pričama o prekidima ili izdaji.