Home Savjeti Oduševit će vas ove ideje za uređenje dvorišta: Kad pogledate broj 5...

Oduševit će vas ove ideje za uređenje dvorišta: Kad pogledate broj 5 bit će vam žao što se niste ranije sjetili (Foto)

1567
0

U posljednjih nekoliko dana morali smo se suočiti s teškim i tmurnim danima, crnim oblacima koji su nam donosili kišu i jake oluje, ali kako meteorolozi najavljuju bolje vrijeme za naredne dane, savršen je trenutak da pogledamo ideje za uređenje dvorišta koje će poslužiti kao inspiracija .Ako ne znate odakle početi i kako početi preuređivati ​​vaše dvorište kako biste mogli napraviti svoj mali raj, donijet ćemo vam neke od fotografija koje će vas zasigurno oduševiti. Prije svega – naravno, morate paziti da očistite dvorište, pogotovo ako su vas ulovile poplave i obilne kiše, donoseći smeće i oštećenje estetike vrta.   

Pobrinite se za svoje cvijeće i biljke koje ste prethodno zasadili kako bi se regenerirali nakon teških i jakih oborina, a savjetujemo vam da za njih napravite neku vrstu zaštite, da vam se to ne bi ponovilo. Vežite ih ili napravite takav vrt da im poplave ne mogu nauditi – barem ne toliko.

   

Zatim pokupite sav otpad iz dvorišta ako je ostavljen iza poplave, zgrabite travu i popravite je, a onda se možete baciti na onaj dio ukrašavanja u estetici vašeg dvorišta.

Možete koristiti klasične vrtne patuljke kako bi vaše dvorište oživjelo, ili crvene ruže, ako to možete priuštiti, da ih usmjerite ukrašavanjem vrata. U dvorištu možete smjestiti ljuljačku ili klupicu na kojoj ćete se odmarati kada vas umori vrućina, sunčani dani budu nesnosni pa tako sebi napravite kutak za sjedenje i odmor, za koji možete poslužiti stare klupe ili čak gume koje ćete kasnije odjenuti. Volite li te ideje?

   

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..