Novo

Odsekao zmiji GLAVU, a onda se desio UŽAS: Jedva ga spasili, nije ni sanjao da će se ovo desiti

U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu priču, a koja je se nedavno dogodila u Teksasu. Naime, od trenutka kada je Internet postao popularan svuda u svetu, svakodnevno smo u prilici da posvjedočimo raznim dešavanjima koja se dešavaju u svetu. Pa tako možemo da u svakom trenutku budemo informisani najnovijim informacijama.

Samo je dovoljno da uz prvu jutarnju kafu otvorite neki od naloga na društvenim mrežama, pa posvedočite mnogo čemu. Poznato je i da se ljudi više ne ustručaju da detalje iz svog života iznose javno. Tako vam donosimo jednu priču, a koja je se, kao što smo već napisala desila u Teksasu. Kako saznajemo, muškarac iz Teksasa je primio čak 26 doza proti otrova nakon što je pretrpio ujed od zmije zvečarke kojoj je prethodno otkinuo glavu. Njegova supruga Dženifer je ispričala kako je se sve desilo, te istakla da je radio u vrtu kada je spazio zvečarku dugu preko 1 metar. On joj je odmah odrubio glavu, a kada je krenuo da pokupi ostatke, ujela ga je glava odrubljene glave.

Kako saznajemo zmijski refleks ugriza je moguć čak nekoliko sati nakon što zmija umre. Ona je naime istakla da je odmah počeo da ima napade, te da je prevezen u obližnju bolnicu. Nekoliko dana posle otpušten je kući, sa stabilnim stanjem, ali sa oslabljenim funkcijom jednog bubrega. U komentarima nam svakako pišite vaša mišljenja o ovome.