Showbizz

“ODLEPIO SAM ZA NJOM!” Amar Gile otkrio koja žena mu je ukrala srce: DO UŠIJU JE ZALJUBLJEN U POBEDNICU ZVEZDA GRANDA! (FOTO)

Zvezde Granda su svakako jedan od najboljih i najuspešnijih projekata koji su se ikada pojavili na Balkanskim prostorima. Emisija je to koja pruža šansu apsolutno svim mladim pevačima u regiji da se dookažu i možda dođu do samog kraja, pobede i ostvare zavidnu karijeru. Pobeda vam definitivno ne garantuje da ćete postati poznat i popularan, a konemate dobre pesme i ne nastavite da radite punom parom i ritmom.

Jako je puno takvih slučajeva gde smo imali pobednika u emisiji koji je definitivno nestao sa scene, a sa druge strane imamo i one slučajeve izvođača koji su došli u samo finale, nisu pobedili,  a kasnije su postali jaok popularni poput Milice Todorović ili same Tanje Savić. Amar Jašarspahić Gile nije takav primer, jer je on jedan od pobednika koji je i dan danas itekako uspešan pevač.

Ne pojavljuje se toliko u medijima, lai opet snima jako dobre pesme, popularan je i gde god da se pojavi, puni klubove i diskoteke. Međutim, njegov ljubavni život tako jako puno trpi, a nedavno se razveo od supruge sa kojom je proveo skoro celi svoj život, sa njom je dobio i sina, a sada je ok obacio na još jednu plavušu koja je također karijeru izgradila u Grandu. Milia Todorović je baš po njegovom ukusu, jako dobro gradi karijeru, drži se izvan skandala, a svišđa mu se i kako se ponaša u medijima kao jedna žena.