Ljubav ne poznaje granice. Samo ljubav može sve! Ovog je puta uspjela probuditi čovjeka za kojeg su liječnici mislili da se neće oporaviti.

Naime, muškarca je u prometnoj nesreći udario automobil i od tada je u komi. Prije toga se oženio i bio je u braku s jednom ženom sedam mjeseci. Tragedija se upravo dogodila kada su započeli zajednički život. Njezin suprug završio je u komi i liječnici su ga htjeli skloniti sa aparata, ali supruga je to odbila dati, nije dozvolila.

Ali nije htjela, htjela ga je njegovati i ostati u kući njegove majke. Tako je neko vrijeme radila i dogodilo se čudo. Ali njezina nježnost i ljubav koju mu je pružala dok je bila u komi, bila je posljedica toga. On je tada osjetio svu nježnost.

Kada se probudio, svi su očekivali nešto kao “Volim te, ljubavi” ili slično, međutim uslijedilo je ono čuveno – “Donesi mi da jedem, gladam sam”. Svi su se nasmijali na to, a on je odmah dobio laganu hranu da jede.

Ovo je dokaz da ljubav može učiniti bilo šta, čak i ako zvuči nemoguće. Čak i ako je to život ili smrt. Ovo možda zvuči nemoguće, ali doista jest. Imate li takvih slušatelja u vašem kraju? Slažete li se da ljubav može učiniti bilo što?

Mnogi ne vjeruju u pravu ljubav, a neki kažu da ako neko ne vjeruje u pravu ljubav, tada je nije iskusio.

Ovaj je slučaj stvarno zanimljiv, ali dokazuje da se vrijedi boriti kad niko ne vjeruje da ćete preživjeti. Slučajevi poput ovog nas uče da se ne uznemirujemo jer nikada ne znamo hoćemo li se buditi zdravi, hoćemo li sutra biti živi.

Izvor: Nezavisni portal

Preporučujemo