Novo

“ODAKLE TI SMELOSTI DA ME TO PITAŠ?!” TEA TAIROVIĆ PREKORILA VODITELJKU U EMISIJI “OVO JE UVREDLJIVO!”

U nastavku današnjeg članka otaći ćemo se javne scene , te svakako javnih ličnosti koji svojim životima , te načinom na koji isti vode privlače veliku pažnju javnosti. Naime , jedna od trenutno najpopularnijih pevačica na našoj estradi je Tea Taairović , koja je javvnosti postala poznata kada je svoju ssreću okušala u popularnom takmičenju Zvezde Granda , gde na žalost produkcije nije zauzela neko dobar rezultat . Međutim, kao neko ko je istrajan u svojim snovima , odlučila je da sama započne svoju akrijeru , te da gradi svoje mesto na estradi.

Ona danas iza sebe ima mnogo hitova , a svaki je itekako prihvaćen od javnosti , dok ju je moglo bi se reći ” probio ” duet sa pokojnim Šabanom Šaulićem. Naime , ona je se prošle godine našala i u centru jednog skandala , tačnije kada je u sjavnosti isplivao snimak njenog intimnog odnosa , te tada nije postojao tabloid da nije pisao o tome . Njena odluka je bila da se ne oglašava po tom pitanju ,te ne daje nikakve odgovore.Pristetit ćemo se kada je gostovala u jednoj emisiji , gde je doživela neugodnost od strane voditelja kada ju je upito o tom snimku , “koliko joj muškaraca treba”, a sada je na internetu osvanuo i snimak ovog njenog gostovanja.

Dakle , ovo gostovanje je proteklo na način da je imala mnogo pitanja , a na koja nije imala obavezu da odgovara ako ne želi. Tada je odlučila da demantuje navode koji su kružili , a tiču se toga da ej sa majkom živela u siromaštvu pre nego je postala popularna i kraljica bakšiša. Potom joj je voditeljica pstavila pitanje Da li je tačno da nemaš svoje ja jer si pod velikim uticajem svoje majke?” koje joj je postavila voditeljka, a Tea je odgovorila: “Odakle ti smelosti da me to pitaš? Ovo je uvredljivo i za mene i moju majku, pitanje je tako koncipirano da je meni ovo uvreda”.