Showbizz

OD ZVEZDE DO SOCIJALE: Tužna priča balkanskog don Žuana, potresna ISPOVEST (FOTO)

Bivša država imala je nekoliko stvarno nevjerovatnih zvijezda kada je u pitanju estrada.

Vjerujemo da oni stariji sigurno znaju ko je Danijel Popović. Naime, on je svojevremeno bio jedan od najpopularnijih pjevača u bivšoj državi, pravi šarmer, te je mogao da vrti svaku ženu oko malog prsta. Proslavio se kada je nastupao za Jugoslaviju na takmičenju za pjesmu Evrovizije, gdje je pjevao pjesmu “Džuli”, koja mnogima i dan danas odzvanja u ušima.

Nakon dobrog plasmana na pomenutom takmičenju popularnost mu je nastavila rasti, ali kako je obično kod estrade tako, sve što je dobro, kratko traje. Mada je dostigao nevjerovatne visine sa tim svojim hitom, stvari su vrlo brzo krenule nizbrdo.

Danas je Danijel Popović socijalni slučaj. Nedavno su ga mediji uspjeli pronaći i kroz jedan kratki intervju su saznali koliko se zapravo on srozao i koliko je njegov život ustvari bio težak nakon što se njegova karijera ugasila. On je svojevremeno bio u braku sa kolegicom Marinom Perazić iz dueta Denis i Denis, koji su svojevremeno također bili izuzetno popularni. Ali taj brak je bio daleko od bajnog, pa je sve na kraju završilo razvodom. Loš odnos tu nije stao pa su se godinama vucali po sudovima jer Danijel nije plaćao redovno alimentaciju za njihovo zajedničko dijete.

On se inače ženio poslije toga još 3 puta, ali samo njegov posljednji brak, koji još uvijek traje, će da pamti po dobrom. On sa svojom sadašnjom ženom ima jedno dijete, kćerku. Iz svojih preostalih, propalih brakova, on ima dva sina. Jedan se zove Dominik ali on ne želi ni da čuje za Danijela, dok sa drugim sinom Sebastijanom ipak održava kontakt. S druge strane, on ima i još jednu kćerku, Kim, sa kojom pak on ne želi stupiti u kontakt.