Svi znamo da od 1. aprila (nije šala) Harry i Meghan Markle prestaju biti princ i vojvotkinja, prekidaju sve odnose sa kraljevskom porodicom i postaju finansijski i životno neovisni, što je bila njihova lična želja. 

Bračni par se već odselio iz Velike Britanije i već neko vrijeme traže sebi kuću gdje bi mogli živjeti, a sada su se pojavile slike ogromne vile u Malibuu, Kalifornija gdje bi Harry i Meghan najvjerovatnije trebali da žive.

Mnogo se piše da njih dvoje planiraju upravo da se usele u ovu prekrasnu vilu u Kaliforniji, a ovo velelepno imanje im može da adekvatan način pokazati kako bi izgledao njihov život u ovoj saveznoj državi. Sam ovaj objekat, dakle vila, ima 8 spavaćih soba, čak 10 kuptila, otvoreni bazen, sobu za roštilj, kućno kino, plesni studio i još mnogo toga.

Domaćin ove vile je  Staj Aself Vilas. Premda nije htio ništa da potvrdi vezano za boravak Harrya i Meghan ovdje, naglasio je da porodice veoma često znaju posjećivati njegovu vilu naročito kada nastoje testirati neke specifične kvartove u Los Angelesu, prije nego svoj potez o boravku učine uistinu trajnim.

On je još rekao i ovo:

“Ova je kuća samo kratkoročni najam i mnogi dolaze ovdje u Malibu da traže sebi dom i najprije unajme ovu vilu kako bi mogli vidjeti da li uopšte ima smisla da oni ovdje borave i da li im se sve ovdje sviđa, od same vile, do klime i komšiluka. Kuće u ovom dijelu nisu uopšte jeftine i nema uopšte smisla nešto kupiti na brzinu. Harry i Meghan su mi lijepo stavili do znanja da oni planiraju svoje vrijeme provoditi jednako i u Kaliforniji i u Britaniji.” objasnio je on.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.