Novo

Od ovoga ne može GORE: Devojka (30) uradila DNK test i otkrila ko je zapravo dečko sa kojim je 6 godina

U nastavku današnjeg članak ponovo vam donosimo jednu zanimljivu temu , a za koju ne sumnjamo d aće mnoge od vas da šokira . Naime , reč je o jednoj devojci koja je odlučila da ispriča šokantna saznanja , a koja se tiču toga da je jedna devojka otkrila da je njen partner zapravo njen rođeni brat . Naime , sve je se saznalo kada su zajedno odlučili da urade DNK test , a sve da bi saznali više o svojim porodicama , jer su oboje bili usovojeni , ali u hraniteljskim porodicama. Tako je otkrila da je sa svojim partnerom prošla sve što jedan par od šest godina može da prođe , a u to je ulazilo sve.

Naime , došlo je vreme i da se porodice upoznaju , budućnost je se uvekilo planirala , te su svi bili iznimno srećni , a sve do trenutka kada je devojka otkrila stvar koja ih je šokirala. Dakle , ova devojka je odlučila da svoju ispovest podeli javno na društvenim mrežama , pa je započela priču ovako :

– Upravo sam saznala da sam u vezi sa svojim biološkim bratom šest godina. Ja imam 30, a moj brat 32 godine. Zvaću ga svojim dečkom većinu vremena dok ovo pišem. Osećam se čudno zbog toga. Usvojena sam kao beba, ali nisam znala da sam usvojena do srednje škole. Nisam se osećala izdano niti mi je bilo stalo. Volim svoje roditelje i moji roditelji vole mene. Koga briga ako nisu moji pravi roditelji. Moj dečko je takođe usvojen, a kad smo se upoznali, to je bila jedna od zajedničkih stvari koje smo imali na neki način jer smo oboje saznali da smo usvojeni tek u srednjoj školi i oboje smo imali sreće i dobre porodice. Nisu nas prebacivali od udomitelja do udomitelja. Ostatak ovde.