Jovana Jeremić je poznata voditeljica koja se ističe svojim britkim duhom i neustrašivim stavom. Rođena je 25. listopada 1990. u Ljigu, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Odrasla je na Ibarskoj magistrali, gdje su njezini roditelji vodili poznatu kafanu koju su posjećivali ugledni ljudi. Za razliku od svojih vršnjaka, Jovana je tinejdžerske godine provela pomažući roditeljima u vođenju kafane.

 

Nakon završetka srednje škole, Jovana se preselila u Beograd, gdje je završila studije prava i magistrirala. Unatoč skromnom podrijetlu, uvijek je imala visoke ambicije i ciljeve. Jovana se rado prisjeća svojih studentskih dana, gdje je uložila mnogo truda kako bi ostvarila svoje snove. Imala je stipendiju, ali ju je želja za uspjehom motivirala da se bori za svoje mjesto na Pravnom fakultetu.Tijekom studija, Jovana je pokazala svoju odlučnost i predanost učenju, dok su mnoge druge djevojke provodile vrijeme šetajući gradom u luksuznoj odjeći. Jovana si nije mogla priuštiti takve brendove i odlučila je kupovati odjeću na jeftinijim mjestima. Ipak, imala je jasno postavljen životni cilj – diplomirati i postati uspješna.

Jovana Jeremić je svojom upornošću i trudom postigla uspjeh koji joj je omogućio da sada može kupovati luksuzne brendove poput Guccija i Prade. Njezin životni put nije uvijek bio lak, ali je njezina odlučnost i predanost studijima donijela plodove. Također je spomenula da je imala tragične trenutke u svom životu, izgubila je mnoge prijatelje, ali i pronašla pravu ljubav u neobičnom muškarcu koji je postao njezina najveća ljubav. Njezina priča inspirira mnoge da slijede svoje snove i nikada ne odustanu, bez obzira na izazove koji se pojave na putu.