Otac Predrag Popović postao je prepoznatljiv na društvenim medijima zbog svojih čestih izlaganja o različitim temama, posebno onima vezanim uz vjeru, socijalne i obiteljske probleme te pružanju korisnih savjeta. Nedavno je podijelio svoj razgovor s ženom koja je imala problema sa svojom svekrvom, pružajući vrijedan uvid u rješavanje takvih situacija.

Otac Predrag je istaknuo važnost odnosa između bračnih partnera i kako se nositi s negativnim predisponiranim odnosom između svekrve i snahe. Upitao je ženu o njezinom odnosu s svekrvom, a ona je priznala da nemaju odnos izvan obiteljske veze.

Pater Predrag je naglasio potrebu za preoblikovanjem situacije i pozitivnim pristupom rješavanju problema. Savjetovao je ženu da dopusti suprugu da se nosi sa situacijom i da zajedno rješavaju obiteljske nesuglasice.Govornik je naglasio da je važno razgovarati s vlastitim roditeljima o stvarima koje se tiču braka, ali da to treba biti međusobna odgovornost. Također je istaknuo da je majčina ljubav prema djetetu bezuvjetna i da se komunikacija treba izvoditi pažljivo kako bi se izbjegle neugodne situacije.

Na kraju je otac Predrag sažeo glavne točke rasprave, ističući da je odgovornost svakog partnera osigurati da njihovi roditelji ne previše utječu na njihov brak i da se komunikacija s vlastitim roditeljima odvija na način koji neće narušiti zajednicu.Napomenuo je da majčina ljubav prema djetetu obično nema uvjeta te da muž treba pažljivo komunicirati kako bi izbjegao nesporazume.Ovaj savjet ukazuje na važnost postizanja ravnoteže između obiteljskih veza i braka te na potrebu za međusobnim razumijevanjem i podrškom unutar bračnog para.Naglasio je da je odgovornost svakog partnera izbaviti izvan pretjeranog uplitanja svojih roditelja u njihov brak.