Novo

Obukla sam izazovni veš da obradujem muža u kolima! Ali ono što sam u njima zatekla potpuno me je PORAZILO, TAKVU SRAMOTU nisam ni sanjala!

Jednu jako zanimljivu priču vam donosimo u nastavku današnjeg članka, a isto tako skoro svakodnevno na društvenim mrežama imamo priliku da pročitamo razne priče koje nam dolaze iz cijelog svijeta, i nekako je to postalo i popularno. Tako ćemo vam danas donijeti priču jedne tiktokerke po imenu Mekenzi Lin Smit, a riječ je o njenom privatnom, tačnije ljubavnom životu.

Kada je to u pitanju ona ništa nije htjela da prepusti slučaju, pa je nakon dugogodišnje veze, ona odlučila da svog muža nastavi da zavodi svakog dana. Ona je odlučila da sa svojim pratiocima podijeli kako je to ona jednog dana odlučila da iznenadi svog muža, pa je bez mnogo ustezanja ona svima pokazala i svoj novi komad se ksi garderobe, ali se nije nadala da će cijeli njen plan propasti.

Tako je Lin rekla sljedeće: “Pogledajte seksi veš koji sam kupila da bih iznenadila svog muža! Da bi iznenađenje bilo veće, upašću mu u auto u ovome”, rekla je dok je pokazivala jednodijelni bodi od crnog tila. Ona se spremila i tako polugola ona je odlučila da iznenadi svog muža i uleti u njegov auto i to usred bijela dana, a dok je išla do garaže cijelo vrijeme pazila je da je neko od komšija ne vidi, a kada je mislila da nema nikog ona je skupila hrabrost i otrčala je do auta. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@kenzielynnsmith

I am so embarassed .. 😔 #fyp

♬ original sound – Mackenzie Lynn