Novo

Objavljene TUŽNE vesti o kraljici Elizabeti: SVI su u suzama, EVO šta se desilo(TUGA!)

Daleko najpoznatiji vladar na svijetu, kojeg svi odmah prepoznaju, je definitivno kraljica Elizabeta, engleska kraljica koja je davno prešišala 90 godina.

O njoj se piše skoro svakodnevno, ljudi samo svaki put misle, pa kako je moguće da je ona još živa? Mediji o ovome konstantno špekuliraju, ali u Engleskoj se definitivno ne šale s tim stvarima.

Tamo je zakon vrlo gadan ukoliko se igrate s kraljevskom porodicom. Do sada je toliko puta bilo objavljeno kako je kraljica Elizabeta na aparatima, da umire i da joj je kraj veoma blizu, da bi se ona pojavila na svom balkona i mahala podanicima uz osmijeh na licu. Koliko je kraljica zaista opasna maca govori i činjenica da je iz dvorca istjerala svog vlastitog unuka i oduzela mu apsolutno sve moći i titule, kada je izrazio želju za malo slobode.

Dala mu je tada ultimatum, ili da ostane vjeran kraljevskoj porodici, ili će u suprotnom izgubiti sve. Odabrao je ovu drugu opciju, pa je sada sa suprugom u Los Angelesu samo jednom nakon toga otišao posjetiti svoju baku, čisto da ona vidi praunuka. Nikad se nije slagala s njegovom suprugom, pa su sada svi apsolutno mirni. Ačo, prema najnovijim informacijama koje su danas procurile s kraljevskog dvora, Elizabeta uopće nije dobro.

Priča se da svaki dan mora da popije šaku tableta, postala je bukvalno opsesivna i ne vjeruje nikome. Govori se da ima problema s povišenim krvnim tlakom, a poslužuju je samo 3 sluge, aposlutno niko ne smije ući u sobu gdje se ona nalazi. Sve u svemu, bilo bi čudo da se osjeća dobro, ima ipak 96 godina. Vaše mišljenje?