Ovih dana Aca Lukas žestoko se posvađao sa Lepom Brenom, a svoju netrpeljivost prema koleginici pjevač je otkrio na društvenim mrežama, to je sve bilo prije neka 2 dana,. I od tada se još uvijek nije slegla prašina, a sada su navodno procurile prepiske iz pjevačevog mobilnog telefona, koji je izgubio prije nekoliko dana.On je, naime dopisujući se sa prijateljem na Instagramu, otkrio pravi razlog njegove žestoke svade sa Brenom, koju danima proziva da je “protuva, cirkuzant i otvaračica usta”. Bilo je tu još više epiteta, ali ne bih dans baš još pisali o tome, bilo je puno uvreljivih sadržaja.

“Ovo ljudsko smeće i glibavo g*vno je meni dolazilo u kuću i radilo mi o glavi, da, baš je tako bilo. Ovo gov no, kojemi glumi najboljeg prijatelja, dvolično smeće je ona. To đubre je držalo moje dijete u krilu dok je njenom tati radilo o glavi. A ja sam danas za njenog Viktora spreman da u*ijem, i da glavu stavim na panj Nije on kriv što mu je mati najveće gov no i najlošiji čovejk kog sam upoznao, to je strašno kakva je ta osoba u stvarnom životu, iza kamere kada se ugase, niste ni svjesni njene pojave. Takav smrad se ne rađa”, piše navodno Lukas u porukama.

“Tu smrdljivu d*olju i raspalu kravu čekam dvije godine na zicer. Ja bih joj se naj*bao majke u lice, ali go vno bježi od mene jer zna šta je čeka,. Ne bi joj bilo dobro od mene, samo nemam baš puno vremena da se bakćem oko nje.

Tokom moje posljednje sezone u ‘Grandu’, ona kao gazdarica nije došla ni na jedno snimanje jer se boji! Ne smije od mene u svoju kuću da dode, a nije smjela ni da me izbaci jer je želja za parama najveća, više ih voli i od djece.

Preporučujemo
Loading..