Premda je u mnogim državama u međuvremenu uvedena izolacija i svugdje se preporučuje da se što manje kreće van doma u periodu ove opasne pandemije, ipak, mada vlada kriza, ljudi ne mogu da se suzdrže u upražnjavanju one najprirodnije ljudske potrebe – seksa.

Zbog toga su gradske vlasti New Yorka jutros rano izdale zvanično uputstvo za bezbjedan seksualni život u periodu epidemije, te su naglasili kako je najsigurnije imati seks sa svojim stalnim partnerom i ne mijenjati često osobe.

Ali, ministarstvo zdravlja u gradu koji ima preko 9 miliona građana i gdje je zabilježeno do danas 12.000 slučajeva infekcije je preporučilo da je najbolji način ipak onaj da to radimo sami sa sobom, dakle mastrubiranje, naročito ako prije i obavezno poslije obavljenog posla operete svoje ruke i spolni organ toplom vodom i sapunom, kao i eventualne igračke i predmete koje koristite u svojim fantazijama tokom samozadovoljavanja.

Onaj drugi, manje siguran način, je vođenje ljubavi sa stalnim partnerom sa kojim i živite u istom stanu ili kući, a ministarstvo zdravstva preporučuje svima da dolaze što manje u kontakt sa ostalim ljudima, naročito u seksualnom smislu, kako bi se zaustavila ekspanzija virusa.

Grupni seks ili eventualne trojke su isključivo zabranjene, a o traženju partnera i specijalnih usluga preko interneta da i ne govorimo. Ako već surfate po takvim stranicama barem se zaustavite na nekom live chatu i video chatu sa takvim osobama. Nemojte organizovati nikakvo uživo viđanje ili pristajati na primamljive pozive prodavača ljubavi. Barem ne u ovom kritičnom periodu.

Smirite strasti i isključivo obavite posao kako bi se riješili te potrebe.

Preporučujemo