Ana Korač, Sandra Afrika i Lidija Vukičević bit će glavne zvijezde u trećoj sezoni Zadruge koja na Pinku počinje od 6. septembra.

Legendarna Violeta Popadić iz popularne serije “Bolji život” žestoko je pregovarala s čelnicima televizije Pink o svom sudjelovanju. Ponudu za treću sezonu dobili su i starleta iz Ivanjice i folklorka koja je do sada često bila član žirija u Zadrugoviziji.

“Lidija je također dobila prethodne pozivnice za sudjelovanje u različitim šou programima, ali dobila je sve. Ovoga puta dobila je priliku da sama odredi uvjete pod kojima će ući u treću sezonu Rijalita. Također su joj ponudili da ne mora cijelo vrijeme ostati s ostalim sudionicima, da može spavati kad poželi, te da ima posebne sobe u Šimanovcima, gdje može doći sama kad god poželi” – kaže izvor i dodaje:

“Kad su je kontaktirali iz Pinka, prvo im je rekla da nije zainteresirana. Ali, nakon što joj je bilo naglašeno da će dobiti brojne privilegije, Lidija je pristala nevoljko. Pozorno je slušala sve što joj je rečeno, ali ostalo je da detaljnije raspravlja o svemu kad se vratila s odmora.”

Sandra Afrika također je u sličnoj dilemi. Iako su mnogi nastupi zakazani unaprijed, njezin voditelj razgovara s producentima Zadruge da u nekom trenutku barem dvije sedmice uđe u popularni show televizije Pink.

“S njom još nije precizirano ništa jer su Milica Mitrović i Željko trenutno na godišnjem odmoru. Nastavit će razgovor samo kad se vrate u drugoj polovici augusta, o uvjetima i naknadama Sandra.”

Što se Ane Korać tiče, to je, možemo zaključiti, zacementirano, s obzirom da takve osobe kao što je ona ne mogu bez rijalitija. Očekujemo i povratak veterana, ako ne odmah onda u toku sezone – Vesna Rivas, Zorica Marković, Stanija, Aleksandra Subotić su samo neka imena koja se skoro pa podrazumijevaju.

Izvor: ZB

Preporučujemo
Loading..