Novo

Objavljen cenovnik iz restorana gde ručaju političari: EVO koliko naši političari plaćaju za neka jela sa NAŠE GRBAČE! Sve i nekako, ali cena teleće šnicle je HIT!

Dobro je poznato da je političarima širom Balkana prosto u krvi da nemilosrdno troše, a sve naravno na štetu građana koji redovno plaćaju sve poreze i naknade koji se od njih uvijek traže.

Tako je prije nekoliko dana bila objavljena informacija da je ministrica prometa Republike Srbije Zorana Mihajlović naručila sebi najnoviji I telefon koji je koštao preko 100.000 dinara, a sve je to moralo platiti Ministarstvo, odnosno građani Srbije.

Također je jako dobro poznato da se uvijek voze u novim Audijevima koji koštaju nekoliko stotina hiljada eura, što opet nije baš normalno, zar ne? I to naravno opet obični ljudi plaćaju, ali, oni se očito ne mogu dozvati pameti, pa ih ponovo biraju svake  godine i po tom pitanju se neće jako dugo ništa mijenjati. Tako su danas izašle informacije o tome šta zapravo jedu naši političari.

Naime, restoran u kojem ručaju ima i cijene, pa je tako u javnost dospjela i slika cjenovnika restorana u kojem redovno ručaju političari iz Vlade Federacije Bosne i Hercegovine. Vjerovali ili ne, cijene su za njih daleko niže nego u ostalim, običnim restoranima. Tako je recimo biftek s jajetom daleko najskuplji na listi i košta “čak” 3,5 eura. Dok ramstek na žaru, s druge strane, iznosi samo 2,10 eura.

S druge strane, hladna predjela koštaju svega 1 euro? Pržene teleće porcije koštaju svega 3 eura, jogurti i salata isto tako koštaju samo 1 euro. Makaroni na maslacu, pečeni krompir, buranija svi su na popisu priloga. Nakon toga mogu se zasladiti kolačem koji također košta, svega 1 euro.