Danas smo definitivno navikli vidjeti svakave stvari na Internetu. Ljudi danas javno postavljaju bukvalno sve i svašta na servis YouTube.

Svaki dan možemo vidjeti nešto novo, nešto potpuno zadivljujuće ili nešto totalno morbidno (pitati koja je svrha onoga što je taj neko učinio). Slična stvar dogodila se i ovdje, a o tome ćemo govoriti u našem današnjem tekstu.

Napomena: Video nije za one sa slabim želucem, jer je u pitanju zaista gadna stvar za gledanje, ali je opet jako zanimljivo. Video klip jednog  putnika u avionu na kojem se može vidjeti kako jedna djevojka liže wc dasku, zapalio je nedavno sve društvene mreže, a mnogi su bili krajnje užasnuti dok su pratili ovaj kratki isječak koji im je bio predstavljen na YouTube – u.

Na video klipu se može vidjeti djevojka po imenu Grimiestt (umjetničko ime), koja je inače po zanimanju seksualni radnik ili vam na drugi način prostitutka. Dolazi iz Brooklyna (New York, Sjedinjene Države), i ona veoma često objavljuje sličan sadržaj na društvenim mrežama namijenjen isključivo odraslima, prenosi Dnevna pošta.

Ima ogroman broj pratitelja na svojim profilima na drštvenim mrežama. Na snimci koju vidite iznad se vidi ona kako kaže da nije ni muškarac ni žena, sagnuta je oko WC-a u jednom avionu i snima se kako liže dasku od wc šolje. U opisu ispod piše: “Ližem wc aviona jer sam zločesta, volim ovo da radim i šta sad?”

Video je naravno za kratko vrijeme pregledalo više miliona ljudi, a većina nije bila baš oduševljena ovim. Kada su je pitali zašto to radi, ona je u komentaru napisala: “U svom životu sam lizala puno WC šolja, ne znam im ni broj. Ali ovaj put mi je prvi put u životu jezik utrnuo, fascinantno.” 

Preporučujemo