Mi smo svakako navikli gledati svakakve stvari na Internetu danas. Svaki dan nešto novo, nešto morbidno i nešto potpuno zadivljujuće (da se pitate koja je svrha što je to učinio/la). Slična stvar se desila i ovdje, a o tome ćemo u današnjem članku.

Napomena: Nije za one sa slabim stomakom

Video jednog putnika u avionu na kojem se vidi kako dotična osoba liže WC dasku zapalio je nedavno Twitter, a mnogi su se užasnuli nakon što su gledali kratki klip koji im je bio prezentiran na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Video je objavio korisnik pod nazivom Grimiestt, koji je inače po zanimanju seksu*lni radnik ili drugačije rečeno prostitutka iz Brooklyna (New York, Sjedinjene Američke Države), koji jako (jaaako) često stavlja sadržaj na društvene medije koji je namijenjen za odrasle, izvješćuje Daily Mail.

Video prikazuje osobu koja kaže da onO nije ni muškarac ni žena, savijenO oko WC školjke u avionu, i snima se kako liže dasku. Opis kaže: ”Ližem toalet aviona jer sam grozna, samo tako, nemate pojma.”

Videozapis su odgledali milioni ljudi, korisnika ove društvene mreže, a većina ih nije baš sa oduševljenjem gledala videozapis. U komentaru je on/ona napisao sljedeće:

“U moje vrijeme, lizao/la sam mnogo toaletnih dasaka, ali ovo je prvi put da mi je jezik utrnuo, ne mogu vjerovati.” Odgovor je stigao uskoro i bio je krajnje brutalan i tačan: “Utrnuo ti je zato što si odmah zakačila 1200 različitih bolesti, fuj”.

Poznata glumica Jamel Jamil napisala je ispod ovog videa: “Šta… je … ovo?”

Odgovorila je osobno “Grimiestt” pišući ispod “S*ks radnik, na poslu hehe”.

Preporučujemo
Loading..