Novo

Objava Dragane Mirković SLOMILA SRCE svih fanova: Najgori period života, VIŠE SE NE MOŽE SAKRITI (FOTO)

Nakon što su i pred zakonom izgovorili sudbonosno da , brak Dragane Mirković i Tonija Bijelić postao je tema brojnih medija. Naime , svi su želeli da saznaju kako to živi jedna od najvećih zvezda Jugoslavije , te kako provodi vreme , pa i ko je čovek zbog koga je odlučila sve da napusti . Naime u nedostatku društvenih mreža , kao i velike udaljenosti , do pre par godina o životu ove popularne pevačice je se malo znalo.

Tako su moderna vremena , te brojne druge pogodnosti dovele do toga da se O brakU Dragane i Tonije sve više zna , kao i o njihovom domu , te porodičnom životu. Također je donelo odličnu komunikaciju pevačice sa obožavateljima putem “Instagrama” i drugih društvenih mreža zbog čega je ona pre izvesnog vremena krenula intenzivnije da nastupa. Tako je ona udajom za Tonija napravila znatnu profesionalnu pauzu , te je u neko doba shvatila da je ipak javnost željna njene muzike , pa je se aktivirala na poslovnom planu , a zbog čega se poruke zahvalnosti i ljubavi fanova neprestano nižu u inboksu.Među hiljadama onih koji bi hteli nešto da joj poruče i naglase koliko im je draga izdvojila se jedna devojka koja je svojim izlaganjem estradnu umetnicu naterala na suze.

– Svi znamo ko je ona, i znamo barem jednu njenu pesmu. A kada bih želela da opišem ljubav prema njoj, nijedna reč ne bi bila dovoljna. Pre šest godina bila sam u najgorem periodu mog života, a ona mi je samo kroz svoje pesme pomogla više nego iko drugi. Njene pesme bile su i jesu najbolji lek. Zahvaljujući njoj ja sam osoba kakva sam danas – napisala je obožavateljka, a pevačica je ovu poruku razneženo objavila na “Instagramu”.