Ne može se poreći da su sva vjenčanja različita. Ne možete se iznenaditi na nekim vjenčanjima, neka od njih su samo neobična.

Upravo je takvo vjenčanje, potpuno drugačije od ostalih, privuklo veliku pažnju onih koji su bili prisutni kao gosti ili su u tom trenutku prolazili dalje, kasnije prema medijima. Inače, nedaleko od Splita cijela se situacija dogodila, u Sitnom donju. Tu je mladenka došla do izražaja upravo zbog načina na koji su birali mladenku za predaju iz oca u ruke svog budućeg muža.

Ovo je neobično vozilo i nikad ne biste pomislili o čemu se radi. Posjetitelji i povremeni prolaznici samo su potrčali za njima kako bi se slikali, ali i ovjekovječili ovaj izvanredni događaj kamerama mobitela. Osim što su pokazali koliko su maštoviti, uspjeli su dostići vrhunac slave na društvenim mrežama zahvaljujući tome što su izuzetno originalni, a već danima se o njima piše na mrežama i u medijima.

Mladenci su odlučili da ne unajmljuju skupi automobil, limuzinu i dodatke, ali su odlučili iskoristiti nešto sasvim neobično. Ponosni otac doveo je svoju kćer na frezi i ova mladenka postala je hit na mreži. Njihov izbor oduševio je sve prisutne, a fotografije snimljene u tom trenutku jednostavno su nevjerojatne zbog originalnosti i skromnosti ovih mladenki.

Osim što je oduševio okoliš, otac mlade se također našao u centru pažnje. Vjerujemo da su vas i ove fotografije iznenadile. Biste li vi učinili nešto takvo na svoj dan?

Izvor: Lokovesti.com

Preporučujemo