Novo

O OVOME JE MISICA DUGO ĆUTALA: Karićev POTEZ nakon RASKIDA će naljutiti FANOVE, da li je OVO MOGUĆE?

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o jednoj dobro poznatoj temi , a o kojoj je javnost jedan period dosta brujala. Naime , ljubav koja je se rodila za vreme boravka na imanju u Šimanovcima , a koja je se desila između Jovane i Stefana , mnogi su nazivali vanserijskom . Samim tim , njihov raskid pokrenuo je brojna pitanja , ali i ioznenadio sve njihove fanove. Naime , ona je nedavno otkrila da ju je stefan blokirao na svim društvenim mrežama.

– Stefan me je blokirao na Instagramu, ne znam zašto je to uradio… Svi su čuli njegovu stranu priče, a moju nisu i neće. Nemamo nikakvu komunikaciju otkad smo završili ljubavni odnos. Tako je bolje za oboje, ne javljamo se jedno drugom kada se sretnemo – rekla je Jovana i dodala da joj nije svejedno kad je pitaju za bivšeg dečka:

– Stefan je obeležio jedan period mog života i uvek ću imati knedlu u grlu kad ga neko pomene. Misica je odgovorila i na tračeve da je utehu pronašla u zagrljaju bivšeg dečka Svetlane Cece Ražnatović, Bogdana Srejovića. – Mi smo prijatelji! Izlazili smo nekoliko puta, lepo sam se provela s njim. On je kvalitetan momak, imam samo reči hvale za njega. Pustili smo da se priča zahuktava jer smo videli da je medijima zanimljiva, ali među nama nema ničeg osim prijateljstva – rekla je ona. Vaša mišljenja o ovome ostavite u komentar.