Novo

O ovom SNIMKU kralja Čarlsa bruji ceo svet: Jedna stvar ga razbesnela, pa uradio nešto SRAMNO (VIDEO)

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se vesti koja je nedavno potresl javnost , a tiče se toga da je preminula kraljica Elizabeta u svojoj 96 godini. Naime , kako prenose tamošnji mediji ona se već mesecima nije osećala najblje , a meidji su čak proučavali i fotografije mesta na kojima je se pojavljivale , a gde su fleke na koži ukazivale na nešto jako loše što bi kraljici moglo da se dogodi . Naime , njen sporovod će biti jedna posebna stvar , a svaki dan do provoda je već godinama unazad isplaniran.

Naime , javnost je ostala u strahu šta će da se desi sa kraljevstvom sada kada je kraljica preminula ,a objavljeno je da je odmah sutradan njen tron preuzeo njen sin Čarls . Međutim , jučer je se desio jedan incideent u dvorcu Hilzboru kada je kralj odavao počast svojoj majci , a reč je o naliv peru koje curi tokom ceremonije upisivanja u knjigu posetilaca u jednom dvorcu. Dakle , monarh je postao frustiran pa je ak i opsovao kada je penkalo počelo da curi. Do incidenta je došlo u dvorcu Hilzborou kada je kralj odavao počast svojoj majci, kraljici Elizabeti.

Dok je potpisivao knjigu prvo je pitao svog pomoćnika koji je datum, jer je prethodno napisao pogrešan.Nakon što je završio potpisivanje, kralj je predao penkalo Kamili, kraljici supruzi. U tom trenutku se iznervirao, jer je penkalo počelo da curi. – O Bože, mrzim ovo – rekao je Čarls. Njegova žena je odgovorila da je: “Oh, vidi, svuda ide”, dok je kralj brisao mastilo sa ruke. Ostatk ovde.