Zanimljivosti

O OVOM PARU NA SVADBI BUKVALNO SVI PRIČAJU! Čim Su Izgovorili Sudbonosno DA Desilo Se Nešto Neočekivano! ZAR JE MOGUĆE (VIDEO)

Za dosta parova je vjenčanje sami vrhunac njihove ljubavi i veze, pa tako svaki par kada donese odluku da se vjenča, želi da sve to prođe u najboljem mogućem redu, odnosno da to bude događaj za pamćenje, a naročito da to bude lijepo sjećanje.

Ali, s obzirom na pandemiju koronavirus, sve su se stvari naravno zakomplikovale, pa je tako veoma teško postalo organizovati vjenčanje, obzirom na zabranu okupljanja ogromnog broj ljudi, zbog čega parovi uveliko odgađaju svadbe za neka bolja vremena.

Ali Melanie i Tyler Tapaina iz Clevelenda, Ohio, riješili su ipak da ne otkazuju svoje vjenčanje, pa su napravili nešto zaista jako lijepo i zanimljivo na taj veliki dan. Nešto što bi rijetki samo uradili. Ko zna, možda to ni oni sami ne bi napravili da su okolnosti bile drugačije, ali s obzirom da grad gdje žive ima ogroman broj zaraženih, to je bio dovoljan razlog za svi njihovi originalni planovi padnu u vodu.

ALi njima dvome nije palo na pamet da otkazuju svadbu, pa su se tako odlučili da organizuju  jedno jako malo slavlje, i to u svom dvorištu, te su pozvali samo najužu rodbinu i prijatelje. Nakon malog veselja svi su potom skupa otišli do najbliže narodne kuhinje, te su svu hranu koju su spremili za svoje ogromno vjenčanje, a koje nisu mogli pojesti, odnijeli i podijelili beskućnicima kojima je ta hrana vjerovatno bila jedini obrok taj dan. Na taj način su definitivno odradili nešto što će se cijeli život pamtiti.