Novo

Nurkić opet pokazao koliko M*ZI Srbe: Bošnjak je ovim rečima ZGR0ZIO SVE!

I danas se za vas dotičemo jedne ozbiljne teme , a o čemu se radi sazant ćete u nastavku . Naime , jučer smo imali priliku da ispratimo kako je to Bosna i Hercegovina neslavno zavrpila u Evrobasketu a poražena je od strane Litvanije u meču koji im je jako bio važan . Naime, o ovome je za medije u Bosni i Hercegovini govorio i Jusuf Nurkić , a koji je se dotakao mnogo stvari u svom govoru koji se može dugo da pamti.

“Kod nas je uvek dobro ili zlo, nema između, ponosan sam na momke, trenere, stručni štab. Kakve su turbulencije, ovo je impozantno, ponosan sam na njih, čestitam svima koji su učestvovali, dali smo maksimum i Bosna i Hercegovina može biti ponosna” rekao je Nurkić. Zatim je jako brzo centar osuo paljbu po KS BiH. “Šta imamo? Imamo li ljude koji vode to? Dobijamo trenera 10 dana pre prvenstva. Puno toga je pre sporta, sport je najlakši, ko god izađe daje maksimum i više od maksimuma. Momci su napravili strašne stvari u ovih mesec dana.” Potom je odlučio da se dotakne aktuelnih izbora u Bosni i Hercegovini , te je pokazao kako ima mržnju prema Srbima , ali to nije hteo da spoemene.

Zatim je on rekao sledeće: “Idemo dalje, radićemo svoje, nadam se da ćete i vi napraviti svoje glasovima, da imamo zemlju koja voli BiH, da se narod oseća Bosancima i Hercegovcima bez obzira na veru jer to nikad nije bilo bitno. I nadam se da ćemo napraviti promene. Znate kako funkcioniše kod nas. Imamo tri Bosanca, imamo tri Hercegovca i trojicu ne znam kako da ih nazovem. Dajte meni predsednika Saveza, i direktora, i Upravni odbor i BiH više nikada neće imati problema ni s pripremama, ni s hotelima, ni s hranom.”