Iako je na svijet nedavno donijela jednu malu bebu, 35-godišnjakinja je na fotografijama izgledala kao da je upravo izašla iz beauty salona.

Poznata rijaliti zvijezda Lilli Ghalichi rodila je svoje prvo dijete prije nekoliko mjeseci, kćerku Alaru Mir. Na društvenoj mreži Instagram objavila je slike malene bebe iz bolnice, ali osim djevojčice, sve je iznenadilo još nešto. Osim što je 35-godišnjakinja tek rodila dijete, na fotografijama je izgledalo kao da je upravo izašla iz kozmetičkog salona, a ne iz sobe za porođaje.

Pohvalila se što je nosila veštačke trepavice koje su naravno njena vlastita kreacija (ne može bolja reklama). Takođe je koristila fotografije sa svojom ćerkom da promoviše svoju liniju proizvoda, što je većina pratitelja zamjerila.

“Reklamirati trepavice nakon što je rodila svoju bebu, oh moj Bože”, glasio je jedan od komentara.

“Ne mogu da vjerujem da reklamiraš trepavice. Mogla si to da uradiš u drugom postu. Ta beba zaslužuje više poštovanja. Zamisli onda kada odraste i pogleda ovaj post. Kakva sramota. Jadno dijete”, oštro je prokomentarisao neko.

Čak i uz veliki broj negativnih komentara, bilo je i onih koji su joj čestitali na rođenju djeteta i divili se njenom besprijekornom izgledu u tako teškim trenucima, čak i uz činjenicu da je tek rodila. Kao da je to najvažnije u takvim trenucima.

Ovakvo ponašanje tek porođene majke zapravo nam ne daje nadu u bolje sutra zar ne? Prije bi rekli da naglašava apokalipsu. Jeste li imali sličnih iskustava sa stvarima slične prirode?

Preporučujemo