Novo

NOVI ŠOK U BRITANIJI! Ceo London gleda u nebo, da li je moguće da se ovo prikazalo, a evo ko je pored Čarlsa! (FOTO)

U četvrtak nas je napustila kraljica Elizabeta II, koja je preminula u 96.godini života. Kraljica je na tronu bila 70 godina, a sada je prijesto preuzeo njen sin Čarls III. Cijelo ljeto ona je boravila u svom zamku u Balmoralu, a prije nekoliko dana njeno se zdravstveno stanje pogoršalo, i na kraju nažalost ona je preminula. Nakon što nas je kraljica napustila, svi svjetski pa i domaći mediji počeli su da se bave sa njom i njenim životom, pa su tako izašli mnogi detalji koji javnosti do sada nisu bili poznati, a koji su itekako zanimljivi.

I danas ćemo mi da se bavimo sa ovom temom, a u nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu situaciju. Naime, radi se o tome da se nakon oluje koja je bila, na nebu ukazao jedan nevjerivatan prizor koji je primjetio jedan od prolaznika. Mnogi su se zakleli da je oblak poprimio identičan oblik mlade kraljice Elizabete II, koja jaše na jednom od njenih omiljenih konja, a koja na sebi ima kraljevsku uniformu, a prvi koji je ovaj nevjerovatan prizor uočio, bio je Eki Egiuae, koji se vraćao kući. On je fotografisao ovaj prizor, pa je objavio na društvenim mrežama, a u opisu je napisao sljedeće:

“U početku nisam toliko obraćao pažnju, ali odmah sam shvatio da mi oblik izgleda poznato. Potom sam se setio koliko je kraljica volela konjske trke, a taj oblak je pratio London veći deo dana. Izgledao je identično kao mlada kraljica na konju! Nisam mogao, a da ne pomislim kako ona i dalje motri na ceo London!”, napisao je on uz fotografiju. Ostatak teksta pročitajte ovde.